Bridge the gap between operations & engineering

ErgoS HFE

ErgoS Human Factors Engineering is een toonaangevend Human Factors adviesbureau dat ruim 30 jaar geleden op de Universiteit van Twente in Nederland is opgericht.

Tegenwoordig bestaat ErgoS uit acht hooggekwalificeerde Human Factors specialisten en een officemanager. Zes van hen zijn geregistreerd als Europees Ergonoom (Eur.Erg.), wat aangeeft dat ze officieel geregistreerd zijn als Europees Ergonoom bij het CREE (Center for registration of European Ergonomist). Dit staat voor strenge eisen op het gebod van opleiding en werkervaring. Bezoek voor meer informatie, met inbegrip van de gedragscode, de Nederlandse website www.register-ergonoom.nl.

ErgoS biedt, door HF-specialisten met een achtergrond in zowel engineering als psychologie in huis te hebben, een praktische aanpak met veel ervaring in een breed scala van werkgebieden. Naast onze eigen medewerkers werken we samen met andere Human Factors adviesbureaus, zodat we flexibel kunnen zijn bij de aanpak van grote projecten of wanneer we op zoek zijn naar een zeer specifiek expertise, zoals bij complexe akoestische of verlichtingsomstandigheden.

ErgoS is een onafhankelijk adviesbureau: wij verkopen geen apparatuur en zijn niet verbonden aan een hardwareleverancier. Hierdoor is er geen risico op tegenstrijdige belangen. De opdrachtgever zal niet worden misleid tot de aanschaf van instrumentatie die niet noodzakelijk is voor het uitvoeren van het werk.

Lees meer op: www.ergos.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ErgoS HFE.

©2016 Ergos    |     Disclaimer     |     Sitemap
Ontwerp: Webton.nl